Våre viner

Nøye utvalgte viner fra de beste vingårdene

  • VP Varenr 15911201 Druetype: Corvina Veronese 40 %, Corvinone 60 % Metode: Ståltankgjæring 25 dager etter lufttørking fra innhøsting til januar. Lagres 18 mnd på fat (barriques), 14 mnd på flaske. Beskrivelse: Klar, rubinrød farge. Duft av kirsebær, mose, jord, pepper og kaffe. Kraftfull, frisk, fine tanniner. Passer til: And, småvilt, villsvin, gryteretter, trøffel. Sukker: < 3 g/l      Syre: 5,5 g/l      Alkohol: 15,5 %
  • VP Varenr. 15911301 - Bestill her: Druetype: Veronese 50 %, Corvinone 45 %, Rondinella 5 % Metode: Håndplukketde druer gjærer på ståltank. Lagres 3 mnd på ståltank, min 3 mnd på flaske. Beskrivelse: Lys rubinrød, saftige moreller, røde roser, ripsdufter og balsamico . Frisk smak, fine tanniner , god balanse. Passer til: Pastaretter, lett avkjølt til fiskeretter. Sukker: 2,8 g/l      Syre: 6 g/l      Alkohol: 13,0 %  
  • VP Varenr. 15911101 - Bestill her: Druetype: Corvina Veronese 50 %, Corvinone 45 %, Rondinella 5 % Metode: Håndplukkede røde druer gjærer først på ståltank, deretter andre gjæring på Amarone rester. Lagres 15 mnd på eikefat (barriques), min 7 mnd på flaske. Beskrivelse: Rubinrød, duft av søt og moden frukt samt innslag av roser og fioler. Rik smak, innslag av salt, fine tanniner og friskhet. Bestill her: Passer til: Rødt kjøtt, stekt svin, viltretter, middels lagrede oster Sukker: 3,3 g/l      Syre: 5,3 g/l      Alkohol: 14,0 %  
  • VP Varenr. 15911002 - Bestill her: Druetype: Corvina Veronese 50 %, Corvinone 45 %, Rondinella 5 % Metode: Håndplukkede røde druer ligger for tørking til ca halvparten av væsken er forsvunnet. Gjærer i 25 dager på ståltank. Lagres 14 mnd på eikefat, 2 mnd på ståltank, min 10 mnd på flaske. Beskrivelse: Mørk rubinrød, krydret duft med innslag av moden frukt. Fyldig og fløyelsmyk smak. Passer til: Mørk sjokolade, kakaobaserte kaker, desserter, søtlige oster Sukker: 123 g/l      Syre: 7,3 g/l      Alkohol: 12,5 %  
  • VP Varenr 15911401  - Bestill her: Druetype: Corvina Veronese 50 %, Corvinone 45 %, Rondinella 5 % Metode: Ståltankgjæring etter lufttørking fra innhøsting til januar. Lagres 18 mnd på fat, 14 mnd på flaske. Beskrivelse: Duft av syltetøy, tobakk og sort pepper. Kraftfull, fine tanniner, frukt, balansert syre. Passer til: Vilt, storfe, gryteretter og mørk sjokolade. Sukker: < 3 g/l      Syre: 5,5 g/l      Alkohol: 15,5 %
  • VP Varenr 12356901   - Bestill her:  Druetype: 100 % Glera Metode: Gjæres off skins. 2. gjæring i autoclave. Ligger 45 dager on lees. Beskrivelse: Fruktig bouquet med tydlige toner av eple og pære. Hint av brød, myk og harmonisk. Passer til. Aperitif, antipasti, fisk. Sukker: 14 g/l        Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 11 %  
  • VP Varenr 12356801   - Bestill her:  Druetype: 100 % Glera Metode: Gjæres off skins. 2. gjæring i autoclave. Ligger 30 dager on lees. Beskrivelse: Myk og fyldig med aromaer av moden frukt og tørr finish. Fin og vedvarende bobler - perlage Passer til. Aperitif, antipasti, fingermat. Sukker: 12,5 g/l        Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 11 %
  • VP Varenr 10232801 - Bestill her:   Druetype: 100 % Nebbiolo Metode: Kontrollert gjæring i ståltank i 15 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring. Modnes 12 mnd i store slovenske fat, 25-50 hl. Tappes uten filtrering. Beskrivelse: Fruktig stil, bær, frukt. Passer til: Svin, småvilt, fugl, ost, krydret mat. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 6,0 g/l    Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 11379601 - Bestill her:    Druetype: 100 % Dolcetto Metode: Gjæring i ståltank i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring, modnes 6 mnd i ståltank før flasketapping. Beskrivelse: Ruby på farge, rød frukt, fioler, urter og rosmarin. Kompleks og aromatisk duft Passer til: Svin, oster, kylling, fisk, rotgrønnsaker. Sukker: 2,0 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 12,5 %
  • VP Varenr 10232701 - Bestill her:   Druetype: 100 % Nebbiolo i Michet variant Metode: Temperaturkontrollert gjæring i 30 dager, maserasjon i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring. Modnes på store slovenske fat 25-50 hl i 30 mnd. Tappes ufiltrert og ligger til modning, lanseres tidligst 4 år etter innhøsting. Beskrivelse: Mørke bær, lakris, jordpreg. Passer til: Storfe, vilt, gryteretter, oster. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 5,0 g/l    Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10232901    - Bestill her: Druetype: 100 % Barbera Metode: Gjæring i ståltank i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring, modnes i 12 mnd i store slovenske fat 25-50 hl. Beskrivelse: Mørke bær, krydder, toast Passer til: Storfe, svin, oster Sukker: 3,0 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 14 % En fruktig vin med subtilt preg av jord og tre.
  • VP Varenr 10233001   - Bestill her: Druetype: 100 % Nebbiolo i Lampia variant Metode: Gjæring ved 23-25' C i 15-18 dager, 25 dager maserasjon, avsluttes med malolaktisk gjæring. Lagres på franske barriques og midsize botte i 9-24 mnd. Tappes filtrert, lanseres tidligst 3 år etter innhøsting. Beskrivelse: Fine tanniner, fin lengde, aroma med sterkt hint av rød frukt og bær Passer til: Storfe, vilt, modne oster Sukker: 3,0 g/l   Syre: 4,7 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 11184801    Horeca v.nr: BAP-152-09 Druetype: 100 % Friulano Metode: Gjæring i sementkar etter en kort maserasjon på deler av mosten. Ligger on lees i sementkar i 20 mnd med regelmessig omrøring. 12 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Stor god munnfølelse, bløt syre, frisk stil, tørket frukt, fyldig på smak, veldig lang litt varm ettersmak Passer til: Pasta, spekepølse, røkt mat, ost Sukker: 1 g/l   Syre: 5 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 11185101    Horeca v.nr: BAP-156  Druetype: 40 % Rofosco, 40 % Schioppettino, 20 % Merlot Metode: Druene modnes til forskjellige tider og gjæres hver for seg i både eikekar og sementkar. Modnes hver for seg i forskjellige eikefat i 18-20 mnd. Blandes sammen og modnes videre i 1600 l fat i 9-10 mnd. 12 mnd lagring på flaske til slutt. Beskrivelse: Dyp rød. Sødmefylt med syltet skogsbærfrukt. Fruktig. Noe eiketoner, krydret smak. Passer til: Grillmat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 11185001    Horeca v.nr: BAP-155-15 Druetype: Friulano, Chardonnay, Sauvignon - 1/3 av hver Metode: Gjæring i sementkar hver for seg. Ligger on lees i sementkar i 9 mnd med regelmessig omrøring. 6-9 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Fyldig med urtetoner, fin syre, fyldig , lang urteaktig finish Passer til: Vegetarmat Sukker: 1 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 12024501 – Bestill her: Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Utvalgte druer fra gamle vinstokker. 12-14 dagers gjæring. 30 mnd på fat. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %

Go to Top