Våre viner

Nøye utvalgte viner fra de beste vingårdene

  • VP Varenr 15911201 Druetype: Corvina Veronese 40 %, Corvinone 60 % Metode: Ståltankgjæring 25 dager etter lufttørking fra innhøsting til januar. Lagres 18 mnd på fat (barriques), 14 mnd på flaske. Beskrivelse: Klar, rubinrød farge. Duft av kirsebær, mose, jord, pepper og kaffe. Kraftfull, frisk, fine tanniner. Passer til: And, småvilt, villsvin, gryteretter, trøffel. Sukker: < 3 g/l      Syre: 5,5 g/l      Alkohol: 15,5 %
  • VP Varenr. 15911101 - Bestill her: Druetype: Corvina Veronese 50 %, Corvinone 45 %, Rondinella 5 % Metode: Håndplukkede røde druer gjærer først på ståltank, deretter andre gjæring på Amarone rester. Lagres 15 mnd på eikefat (barriques), min 7 mnd på flaske. Beskrivelse: Rubinrød, duft av søt og moden frukt samt innslag av roser og fioler. Rik smak, innslag av salt, fine tanniner og friskhet. Bestill her: Passer til: Rødt kjøtt, stekt svin, viltretter, middels lagrede oster Sukker: 3,3 g/l      Syre: 5,3 g/l      Alkohol: 14,0 %  
  • VP Varenr. 15911002 - Bestill her: Druetype: Corvina Veronese 50 %, Corvinone 45 %, Rondinella 5 % Metode: Håndplukkede røde druer ligger for tørking til ca halvparten av væsken er forsvunnet. Gjærer i 25 dager på ståltank. Lagres 14 mnd på eikefat, 2 mnd på ståltank, min 10 mnd på flaske. Beskrivelse: Mørk rubinrød, krydret duft med innslag av moden frukt. Fyldig og fløyelsmyk smak. Passer til: Mørk sjokolade, kakaobaserte kaker, desserter, søtlige oster Sukker: 123 g/l      Syre: 7,3 g/l      Alkohol: 12,5 %  
  • VP Varenr 15911401  - Bestill her: Druetype: Corvina Veronese 50 %, Corvinone 45 %, Rondinella 5 % Metode: Ståltankgjæring etter lufttørking fra innhøsting til januar. Lagres 18 mnd på fat, 14 mnd på flaske. Beskrivelse: Duft av syltetøy, tobakk og sort pepper. Kraftfull, fine tanniner, frukt, balansert syre. Passer til: Vilt, storfe, gryteretter og mørk sjokolade. Sukker: < 3 g/l      Syre: 5,5 g/l      Alkohol: 15,5 %
  • VP Varenr. 15911301 - Bestill her: Druetype: Veronese 50 %, Corvinone 45 %, Rondinella 5 % Metode: Håndplukketde druer gjærer på ståltank. Lagres 3 mnd på ståltank, min 3 mnd på flaske. Beskrivelse: Lys rubinrød, saftige moreller, røde roser, ripsdufter og balsamico . Frisk smak, fine tanniner , god balanse. Passer til: Pastaretter, lett avkjølt til fiskeretter. Sukker: 2,8 g/l      Syre: 6 g/l      Alkohol: 13,0 %  
  • VP Varenr 10997101    Horeca v.nr: BAP-149-NV Druer: Malvasia, Friulano, Pinot Bianco Metode: Vin , sprit, urter , hemmelig oppskrift 30 urter. Beskrivelse: Frisk og fruktig preg, urter. God lengde , sødme Passer til. Lette sommer retter, aperitif, avec. Sukker: 15,5 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 18 %
  • VP Varenr 11754001 spesialutvalg    Horeca v.nr: BAP-168-NV Metode: Vin , sprit, urter. Beskrivelse: Sommer,frukt preg, urter. Passer til. Lette sommer retter, aperitif Sukker: 15,5 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 18 %
  • VP Varenr 10233601    Bestill her: Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Utvalgte druer fra de beste årgangene. Lagres 24-36 mnd i franske tonneaux 400-500 l. 9 mnd flaskelagring. Beskrivelse: Bær, krydder, jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert Passer til: Storfe, oster Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 15 %
  • VP Varenr 12357001     BAP vnr-177-19 Druetype: 50 % Trebbiano 50 % Malvasia Metode: 2 dagers maserasjon. Gjæres på ståltank og på amfora. Beskrivelse: Klar og elegent på duft. Body. Løkgul. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, risotto, pasta. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 12088501  Bestill her: 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enkeltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP v.nr 12024901 – Horeca v.nr BAP-172  Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Gjæring og maserasjon i 1000 l fat.Lagres 42 mnd på barriques. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Skog, mineraler, krydder toner, mørke bær, syre, tanniner. Full body. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP v.nr 12024501 – Bestill her: Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Utvalgte druer fra gamle vinstokker. 12-14 dagers gjæring. 30 mnd på fat. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP v.nr 12024701 – Bestill her: Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: 10 dagers gjæring. 15 mnd på fat - 50 % franske og 50 % amerikanske fat. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt og grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 4,6 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP v.nr 12024601 – Bestill her: Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Karbonarisk maserasjon. Tradisjonell fottramping. Kun druesaft fra fortramping brukt i vinmakingen. Beskrivelse: Fruktig og floral. Kirsebær og violet. Smaksrik, lette tanniner, god lengde. Passer til: Stekt og grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 3,8 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 12024801    Horeca v.nr: BAP-174  Druetype: 100 % Chardonnay Metode: Normal gjæring. Ligger 10 mnd på franske fat. Beskrivelse: Grønne toner, fatpreg. Lang ettersmak, god balanse. Passer til: Aperitiff, fisk, risretter, ost, sjømat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 11936701    Bestill her: Druetype: 75% Garnacha, 25 % Viura Metode: Clarete er en annen type rose. Blanding mellom røde og hvite druer. Maserasjon en kort periode for Garnacha. Beskrivelse: Sommer, røde bær, florale toner. God lengde og balanse. Passer til: Aperitif, fisk, risretter Sukker: 3 g/l   Syre: 7 g/l     Alkohol: 12,5 %

Go to Top