-
VP v.nr 12024901 – Horeca v.nr BAP-172 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Gjæring og maserasjon i 1000 l fat.Lagres 42 mnd på barriques. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Skog, mineraler, krydder toner, mørke bær, syre, tanniner. Full body. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l , Syre: 5 g/l Alkohol: 14,5 %
-
VP v.nr 12024701 – Bestill her: Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: 10 dagers gjæring. 15 mnd på fat - 50 % franske og 50 % amerikanske fat. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt og grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l , Syre: 4,6 g/l Alkohol: 14 %
-
VP Varenr 11936701 Bestill her: Druetype: 75% Garnacha, 25 % Viura Metode: Clarete er en annen type rose. Blanding mellom røde og hvite druer. Maserasjon en kort periode for Garnacha. Beskrivelse: Sommer, røde bær, florale toner. God lengde og balanse. Passer til: Aperitif, fisk, risretter Sukker: 3 g/l Syre: 7 g/l Alkohol: 12,5 %
-
VP v.nr 12024601 – Bestill her: Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Karbonarisk maserasjon. Tradisjonell fottramping. Kun druesaft fra fortramping brukt i vinmakingen. Beskrivelse: Fruktig og floral. Kirsebær og violet. Smaksrik, lette tanniner, god lengde. Passer til: Stekt og grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l , Syre: 3,8 g/l Alkohol: 14,5 %
-
VP Varenr. 16380501 - Bestill her: 100 % Sangiovese Metode: Vinifikasjon i store slovenske fat Beskrivelse: Frisk syre. Bær og frukt. Mineralsk Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker: 3,0 g/l Syre: 5,4 g/l Alkohol: 13,5 %
-
VP Varenr. 16380301 - Bestill her: 100 % Sangiovese Metode: Kommer fra yngre vinranker, lagres i store slovenske fat Beskrivelse: Bløtt anslag, fin syre, fine tanniner, mørke bær. Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker: 3,0 g/l Syre: 5,4 g/l Alkohol: 13,5 %
-
VP Varenr. 16380401 - Bestill her: 100 % Sangiovese Metode: Vinifikasjon i store slovenske fat Beskrivelse: Fine tanniner, god lengde, bær og krydder Passer til: Svin, storfe, gryteretter Sukker: 3,0 g/l Syre: 5,7 g/l Alkohol: 13,0 %
-
VP Varenr 10233601 - Bestill her: Druetype: 100 % Sangiovese, Metode: Kort maserasjon. Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Sommer,røde bær, grape/sitrus. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, aperitif Bestill her: https://www.vinmonopolet.no/Land/Italia/Toscana/%C3%98vrige/Istine-Rosato/p/10912501 Sukker: 3 g/l Syre: 7 g/l Alkohol: 13 %
-
VP Varenr 12088501 Bestill her: 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enkeltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring, ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker: 3,0 g/l Syre: 5,1 g/l Alkohol: 13,5%
-
VP Varenr 12088601- Bestill her: Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Gjæring på ståltank, lagres på store slovenske fat. Beskrivelse: Balansert og god syre, fruktig,røde bær, mineralsk, jord. Passer til: Pasta , kylling, lette kjøttretter. Sukker: 3,0 g/l, Syre: 5,7 g/l Alkohol: 14 %
-
VP Varenr 10233601 - Bestill her: Druetype: 100 % Merlot Metode: Gode modne druer. Malolaktisk gjæring. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, svin, gryteretter Sukker: 3 g/l Syre: 5,7 g/l Alkohol: 13,5 %
-
VP Varenr 10233101 Horeca v.nr: BAP-139 Druetyper: 70 % Sangiovese, 30 % Merlot Metode: Det benyttes "Salasso" til fremstilling av rose. En del av juicen tappes av etter 2 døgn. Gjærer i ståltank ved lav temperatur. Beskrivelse: Syrefrisk, fruktig , jordbær Passer til: Aperitif, lette retter Sukker: 3,0 g/l Syre: 7,2 g/l Alkohol: 13,5%
-
VP Varenr 10233201 Bestill her: Druetype: 60 % Sangiovese, 35 % Merlot, 5% Cabernet Sauvignon Metode: Rolig gjæring ved 28'C , overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Halvparten lagres på botte - 500-700 l i 6-8 måneder. Beskrivelse: Lette tanniner, bær, frukt, fin syre. Passer til: Pasta, pizza, lette retter. Sukker: < 3,0 g/l Syre: 7,2 g/l Alkohol: 14 %