-
VP v.nr 10124101 Bestill her: Druetype:60 % Riesling , 40 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl unterm Stein Metode: Riesling gjennomgår pressing med hele drueklaser og gjæring på ståltank. Sauvignon Blanc blir 12 t maserasjon før pressing. En del av mosten gjæres på fat , resten på ståltank. All vin ligger 6 mnd på bunnfallet før de blandes sammen. Beskrivelse: Syrefrisk , sitrus, stikkelsbær. Passer til: Aperitif, lyst kjøtt, fårikål, oster. Sukker: 3,0 g/l Syre: 7,2 g/l Alkohol: 13,5 %
-
VP v.nr 10124301 - Bestill her: Vinmark Arzenhof - Kalteren. Druetype: 100 % Lagrein . Metode: Spontangjæring i åpne kar , 20 dader maserasjon, ligger 16 mnd på barriques. Omstukket 1 gang. Lett filtrering ved tapping. Beskrivelse: Bløt, fruktig, mørke bær. Passer til: Svin, lyst kjøtt. Sukker: 1,5 g/l , Syre: 5,3 g/l Alkohol: 13,5 %
-
VP varenr 18801501 - Bestill her: Druetype: Barbera 100 % Metode: Håndplukkes. Gjæring i ståltank i 9-10 dager. Modnes 24 mnd i små eikefat før flasketapping og deretter lagring i ytterligere ett år. Beskrivelse: Rubinrød. Aroma av røde frukter, fioler og krydder. Fyldig, god lengde. Dekantering anbefales. Passer til: Storfe, storvilt, modne oster. Annet: Dekantering anbefales. Positiv utvikling på flaske i 10 år. Sukker: < 3 g/l Syre: 6 g/l Alkohol: 15,5 %