• VP Varenr 10232701 - Bestill her:   Druetype: 100 % Nebbiolo i Michet variant Metode: Temperaturkontrollert gjæring i 30 dager, maserasjon i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring. Modnes på store slovenske fat 25-50 hl i 30 mnd. Tappes ufiltrert og ligger til modning, lanseres tidligst 4 år etter innhøsting. Beskrivelse: Mørke bær, lakris, jordpreg. Passer til: Storfe, vilt, gryteretter, oster. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 5,0 g/l    Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233001   - Bestill her: Druetype: 100 % Nebbiolo i Lampia variant Metode: Gjæring ved 23-25' C i 15-18 dager, 25 dager maserasjon, avsluttes med malolaktisk gjæring. Lagres på franske barriques og midsize botte i 9-24 mnd. Tappes filtrert, lanseres tidligst 3 år etter innhøsting. Beskrivelse: Fine tanniner, fin lengde, aroma med sterkt hint av rød frukt og bær Passer til: Storfe, vilt, modne oster Sukker: 3,0 g/l   Syre: 4,7 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10232901    - Bestill her: Druetype: 100 % Barbera Metode: Gjæring i ståltank i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring, modnes i 12 mnd i store slovenske fat 25-50 hl. Beskrivelse: Mørke bær, krydder, toast Passer til: Storfe, svin, oster Sukker: 3,0 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 14 % En fruktig vin med subtilt preg av jord og tre.

Go to Top